Boer Interieurbouw

Vakmanschap, hoge kwaliteit én een eerlijke prijs

Ik ben Wim Boer, eigenaar van Boer Interieurbouw. Samen met ons fantastische team van vakmensen springen we iedere ochtend uit bed, om jouw (of die van je klant) interieurwensen om te zetten naar mooie meubels op maat.

Zoek je iets in een specifieke maat of heb je een meubelstuk in gedachten dat je nergens kunt vinden? Van inloopkasten, badkamermeubels, vergadertafel tot directiekamer: alle meubels voor een interieur maken we naar wens. Of je nu een interieurontwerper, architect, aannemer of een particulier bent, Boer Interieurbouw is graag jouw projectpartner voor je meubel dat verder gaat dan de standaard.

Maatwerk en meubels bij Boer Interieurbouw

Bij Boer Interieurbouw draait maatwerk om vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, voor een eerlijke prijs. We geloven dat een uitzonderlijk meubelstuk maatwerk moet zijn: kwalitatief en volledig uniek. Met meer dan 20 jaar ervaring in onze gereedschapsriem weten we hoe we op maat gemaakte kasten, badkamermeubels en ontvangstbalies tot in detail perfect maken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreide collectie fijnhout voor de afwerking van je interieur.

Persoonlijk en een kop koffie

Bij ons in de houthandel, met een kop koffie in de hand voor extra energie en goede ideeën, werken we samen je wensen uit. Vanuit onze expertise denken we graag met je mee: of je nu op zoek bent naar een uniek badkamermeubel, een maatwerk keuken of een complete interieurtransformatie. Dat doen we op een persoonlijke manier en met volledige toewijding.

We staan klaar om jou te begeleiden op deze creatieve reis

Van het selecteren van de perfecte houtsoort tot het realiseren van jouw unieke meubelstukken. Neem vandaag contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van maatwerk interieur!