Fijnhouthandel

Vind als liefhebber van vakmanschap al het hout wat je nodig hebt

Bij de fijnhouthandel van Boer Interieurbouw vind je als liefhebber van vakmanschap al het hout wat je nodig hebt. Van losse planken tot schaaldelen (met een rand van schors). Voor je eigen interieur óf als vakman voor je klant. Met onze houthandel leveren wij de beste kwaliteit fijnhout, waaronder eiken, esdoorn en Amerikaans noten. Deze houtsoorten zijn perfect voor het creëren van unieke meubelstukken en het verfijnen van de binnenruimtes.

Samenspel van hout en creativiteit

Ons hoogwaardige hout wordt vooral gebruikt voor het maken van wandplanken, vensterbanken of (vergader)tafels. Staat er binnenkort een klusproject op de planning? Dan kunnen we je adviseren over de verschillende houtsoorten, diktes, afwerkingen, en toepassingen. We hebben altijd een ruime voorraad geschaafde en geschuurd hout op voorraad in diktes van 20 tot 40 mm met een vochtpercentage onder de 14%. Maximale lengte van drie meter. Loop onze fijnhouthandel even binnen voor advies of neem contact met ons op.

Hout toont karakter in het interieur

Of je nu kiest voor het warme karakter van eikenhout, het lichte uiterlijk van esdoorn of de donkere tinten van Amerikaans noten, hout past thuis in ieder interieur en geeft het karakter. Samen met jou selecteren we de perfecte houtsoort voor jouw maatwerkproject in onze fijnhouthandel.

Houtsoortenoverzicht

Jouw ideeën komen tot leven in onze fijnhouthandel

Jij geeft aan waarvoor je het hout nodig hebt, wij adviseren welke houtsoort zich hiervoor het beste leent. Neem contact op met je vraag of kom bij ons binnenkijken in de houthandel in Nieuw-Lekkerland.